Locaties

De Academies voor Overheidsjuristen en Wetgeving zijn gevestigd in twee karakteristieke panden aan het Lange Voorhout in Den Haag.

Hoofdlocatie
Bezoek- en postadres: Lange Voorhout 62, 2514 EH Den Haag
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Let op: in ons monumentale pand is geen lift aanwezig. Alleen de zalen op de begane grond zijn rolstoeltoegankelijk. 

Dependance
Bezoekadres: Lange Voorhout 58, Den Haag
Openingstijden: alleen tijdens cursussen

Den Haag vormt van oudsher het politieke en bestuurlijke hart van de Rijksoverheid door de aanwezigheid van departementen en tal van nationale en internationale organisaties. De panden van de Academies bevinden zich niet ver van het gebouw van de Raad van State en het Binnenhof en op korte afstand van de meeste departementen. Daarnaast is het Lange Voorhout goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Cursuszalen

De Academies bieden plezierige en sfeervolle cursuslocaties met verschillende zalen. Alle logistieke en facilitaire voorzieningen die voor de cursus, training of opleiding nodig zijn, zijn aanwezig. Bij een volledige cursusdag wordt ook een verse lunch geserveerd. Een impressie van onze cursuszalen en andere ruimtes tref je rechts op deze pagina aan.

Zaalverhuur

Indien er geen cursussen of colleges plaatsvinden stellen wij onze zalen ook beschikbaar voor verhuur binnen de Rijksoverheid. De ruimtes verschillen per grootte en karakter. Afhankelijk van de opstelling zijn de ruimtes geschikt voor 10 tot 60 personen. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen via zaalhuur@acwet.nl.

Download

Routebeschrijving

Downloaden